• Voor 16:00 uur besteld morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 100 euro
  • 1.200+ parfums op voorraad

Yves Saint Laurent

Oplopend Aflopend

16 Artikelen
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent parfum – Voordelig online parfum bestellen

Yves Saint Laurent (YSL) is een Frans modehuis dat in de jaren '60 werd opgericht door Yves Henri Donat Mathieu-Saint-Laurent. De mode van Yves Saint Laurent is vooral bekend geworden door de prachtig gesneden pakken voor vrouwen. Ook is Yves Saint Laurent de eerste ontwerper geweest die de beweging maakte van couture naar confectie. De chique mode van YSL werd zo ook betaalbaar voor iedereen. De confectiekleding van Yves Saint Laurent werd verkocht in speciale winkels met de naam Rive Gauche, waar later ook een parfum van werd geïntroduceerd.

Cosmetica en parfums zijn al sinds jaar en dag onderdeel van het aanbod van Yves Saint Laurent. De eerste geur voor vrouwen heette simpelweg Y en kwam in 1964 op de markt. Dit luchtje en nog veel meer geuren voor mannen en vrouwen zoals Rive Gauche, Opium, mannengeur Kourous en Paris zijn echte klassiekers geworden die nog steeds populair zijn bij stijlvolle mannen en vrouwen. Daarnaast blijft YSL zich vernieuwen met moderne parfums zoals Baby Doll, Elle en La Nuit de l'Homme.

Ben je op zoek naar een exclusief parfum van Yves Saint Laurent? Bij Parfums Bestellen heb je de keuze uit verschillende geuren voor dames en heren zoals Elle, La Nuit de l'Homme, Kouros, Saharienne, Parisienne, Manifesto en Baby Doll. Tracteer jezelf en bestel vandaag nog online in onze webshop!