• Voor 16:00 uur besteld morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 100 euro
  • 1.200+ parfums op voorraad

Van Gils

Oplopend Aflopend

5 Item(s)

Oplopend Aflopend

5 Item(s)

van gils

Van Gils parfum – Voor stijlvolle mannen

Van Gils is een van oorsprong Nederlands modehuis dat in 1948 is opgericht door Hermiel van Gils. Deze kledingontwerper begon vlak na de Tweede Wereldoorlog met het vervaardigen van tijdloze mannenkleding, iets waar het merk nu nog bekend om is. Vooral de Van Gils maatpakken hebben de tand der tijd doorstaan en hebben ervoor gezorgd dat Van Gils is uitgegroeid tot een succesvol internationaal modebedrijf.

Van Gils is niet alleen een van de weinige succesvolle Nederlandse ondernemers in de mode-industrie, het is ook het enige grote Nederlandse parfummerk waarbij vooral geuren voor mannen op de markt worden gebracht. Dé klassieke Van Gils geur is Strictly for Men dat in 1985 werd gelanceerd. Sindsdien zijn er regelmatig andere Van Gils parfums uitgebracht, hoofdzakelijk mannengeuren.

Tegenwoordig bestaat de collectie luchtjes van Van Gils uit verschillende lijnen waaronder eau de toilette en aftershave plus een aantal andere verzorgingsproducten voor de man. Net als de kleding vertegenwoordigen ook de geuren van Van Gils een tijdloze kwaliteit. Een parfum van Van Gils is niet onderhevig aan trends maar is voor de man die zijn eigen weg kiest. Bij Parfums Bestellen heb je de keuze uit een aantal heerlijke Van Gils parfums zoals Classic eau de toilette, Frosted, Live en Puur.