• Voor 16:00 uur besteld morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 100 euro
  • 1.200+ parfums op voorraad

Valentino

Oplopend Aflopend

4 Item(s)

Oplopend Aflopend

4 Item(s)

valentino

Valentino parfum – Valentina, Rock 'n Rose, Rock 'n Dreams

Valentino is het beroemde Italiaanse modehuis opgericht door Valentino Garavani (1932). Valentino was al vroeg in mode geïnteresseerd en studeerde en werkte in Italië en Frankrijk. In 1959 zette hij in Italië zijn eigen winkel op met de kennis die hij in Parijs had opgedaan, waar hij al snel furore maakte met zijn rode couture. Nog steeds hebben veel mensen het dan ook over 'Valentino Rood'. In 1962 brak Valentino internationaal definitief door als mode-ontwerper voor de rich and famous zoals Elizabeth Taylor, Audrey Hepburn en prinses Margaret.

Al sinds 1978 brengt Valentino ook heerlijk parfums op de markt voor dames en heren, zoals Valentina dat in 2011 verscheen. Deze geur is geïnspireerd op de sfeer van Rome en het Italiaanse leven met een frisse, fruitige en oosterse geur. Dit parfum zit vol tegenstellingen want het is tegelijkertijd delicaat en sterk, elegant, sensueel en grappig. Andere Valentino geuren die je bij Parfums Bestellen kan kopen zijn Rock 'n Rose eau de toilette en eau de parfum. Heerlijke luchtjes voor rock prinsessen die onweerstaanbaar elegant en uitdagend willen zijn!

Parfums Bestellen is dé online webshop waar je voordelig je favoriete Valentino parfum bestelt. Je hebt bij ons de keuze uit meer dan 1200 parfums van alle bekende parfummerken voor betaalbare prijzen. Bestel vandaag nog je favoriete luchtje voor 16.00 uur en je hebt het morgen al in huis!