• Voor 16:00 uur besteld morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 100 euro
  • 1.200+ parfums op voorraad

Thierry Mugler

Oplopend Aflopend

6 Item(s)

Britney Spears

Thierry Mugler parfum – Angel, A Men, Innocent Rock, Womanity, Eau Pour Elles

Thierry Mugler is een Franse mode-ontwerper en fotograaf die in de jaren '80 furore maakte met zijn 'powermode'. Ook werd hij beroemd door de introductie van een nieuwe geurtrend, gourmand, in de jaren '90. In zijn jeugd was Thierry Mugler een getrainde danser en hij begon al op 14-jarige leeftijd met werken. Later studeerde hij interieurontwerp en begon als etaleur en freelance ontwerper in Parijs toen hij 24 was. In 1973 introduceerde Mugler zijn eerste collectie voor vrouwen en een paar jaar later, in 1978, werd de eerste winkel geopend. De stijl van Thierry Mugler is altijd futuristische geweest met veel fantasie elementen, iets wat we ook terugzien in de parfums van deze veelzijdige ontwerper. 

De eerste geur van, Angel, kwam in 1992 op de markt en was meteen een revolutie dankzij de uitgesproken krachtige, zoete tonen van dit parfum. In 1996 kwam een andere klassieker in de winkels te liggen: de eerste mannengeur A Men. Sindsdien is Thierry Mugler altijd een invloedrijke naam gebleven in de parfumindustrie. Angel is nog steeds een bestseller, maar ook de andere geuren voor mannen en vrouwen van Thierry Mugler zijn toonaangevend.

Angel en A Men zijn natuurlijk ook te koop bij Parfums Bestellen als eau de parfum en daarnaast heb je de keuze uit Innocent Rock, Womanity en Eau Pour Elles. Bestel vandaag nog online in onze webshop!