• Voor 16:00 uur besteld morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 100 euro
  • 1.200+ parfums op voorraad

Sarah Jessica Parker

Oplopend Aflopend

1 Item(s)

Oplopend Aflopend

1 Item(s)

Britney Spears

Sarah Jessica Parker parfum –  Ruime collectie parfummerken

Sarah Jessica Parker kennen we natuurlijk allemaal vanwege Sex and the City waar ze de rol speelt van Carrie Bradshaw. Het is echter niet zomaar een rol die Sarah Jessica Parker speelt want ook in haar privéleven is zij echt een stijlicon met een obsessie voor mode.

Door haar populariteit werd Sarah Jessica Parker al snel gevraagd om modellenwerk te doen voor The Gap en ze kon haar eigen kledinglijn ontwerpen. Ook is Sarah Jessica Parker bekend als parfumliefhebber en vanwege het feit dat ze zelf allerlei parfums combineert om haar eigen geur te creëren. Het cosmeticabedrijf Coty vroeg haar daarom om haar eigen geur te ontwikkelen. Het resultaat daarvan was het parfum Lovely dat in 2005 werd gelanceerd.

Het succes van Lovely was zo groot dat er daarna nog meer geuren van Sarah Jessica Parker op de markt kwamen zoals Covet en een trio dat bestaat uit Twilight, Dawn en Endless. Ook kwamen er limited editions van Lovely en Covet uit. Dé klassieker van Sarah Jessica Parker blijft echter het parfum Lovely dat je kan bestellen in de webshop van Parfums Bestellen. Je vindt bij ons een zeer ruime collectie parfummerken voor mannen en vrouwen tegen aantrekkelijke prijzen. Ben je op zoek naar echt goedkope parfums? Kijk dan eens in onze Outlet.