• Voor 16:00 uur besteld morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 100 euro
  • 1.200+ parfums op voorraad

Salvatore Ferragamo

Oplopend Aflopend

4 Item(s)

Britney Spears

Salvatore Ferragamo parfum – Parfum voor mannen en vrouwen

Salvatore Ferragamo (1898 – 1960) was een Italiaanse schoenontwerper die al op 9-jarige leeftijd begon met het ontwerpen van schoenen. Toen hij nog maar 16 jaar was vertrok Salvatore Ferragamo naar Amerika om in een laarzenfabriek te gaan werken. Kort daarna zag hij de opkomst van de filmindustrie en Ferragamo begon dan ook schoenen te ontwerpen voor de filmsterren van toen. In 1927 besloot Ferragamo terug te keren naar Italië om van daaruit zijn bedrijf te laten groeien.

 

Hij begon een winkel in Florence waar Ferragamo allerlei beroemdheden en andere 'rich and famous' ontving die allemaal een paar van zijn schoenen wilde hebben. In de jaren '50 was Ferragamo zo succesvol geworden dat hij winkels had in Amerika en Italië waar honderden mensen werkten.

Het oorspronkelijke bedrijf van Salvatore Ferragamo is nog steeds in handen van de familie, en tegenwoordig verkoopt men er ook talloze mode-accessoires zoals tassen, horloges, brillen, kleding en natuurlijk parfums. De eerste parfum was Salvatore Ferragamo For Women dat in 1998 werd gelanceerd. Daarna volgend onder andere Incanto Heaven, Signorina, Acqua Essenziale en Attimo L`Eau Florale. Allemaal heerlijke luchtjes voor mannen en vrouwen die je eenvoudig online kan bestellen in de webshop van Parfums Bestellen!