• Voor 16:00 uur besteld morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 100 euro
  • 1.200+ parfums op voorraad

Rochas

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

rochas

Rochas parfum – Rochas man

Rochas is een oud Frans modehuis dat al in 1925 werd opgericht door Marcel Rochas. In 1934 kwamen de eerste parfums op de markt, om te beginnen met het bekende trio Matignon, Air Jeune en Audace. In 1943 volgde de meest beroemde geur van Rochas, Femme. Dit is nog altijd een bestseller van jewelste. De eerste geur voor mannen, Moustache, verscheen in 1949.

De parfums en cosmetica van Rochas werden zo succesvol dat de haute couture al in 1953 werd afgestoten. Hierdoor kon het bedrijf zich helemaal gaan richten op het ontwikkelen van de lekkerste parfums. In 1971 werd het bedrijf verkocht waarna het verschillende keren van eigenaar is veranderd. Sinds 2003 is Rochas eigendom van het wereldwijde concern Procter & Gamble.

Nog altijd is de parfumdivisie het belangrijkste onderdeel van Rochas, wat wel blijkt uit het feit dat men sinds 2008 een eigen parfumeur in dienst heeft, Jean-Michel Duriez. Speciaal voor de man heeft Parfums Bestellen de mannengeur Rochas Men in het assortiment. Dit luchtje biedt een scherp en oosters parfum voor elke gelegenheid. Bij Parfums Bestellen heb je de keuze uit meer dan 1200 parfums voor mannen vrouwen. Geen goedkope luchtjes maar topkwaliteit voor aantrekkelijke prijzen!