• Voor 16:00 uur besteld morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 100 euro
  • 1.200+ parfums op voorraad

Ralph Lauren

Oplopend Aflopend

7 Item(s)

Oplopend Aflopend

7 Item(s)

ralph lauren

Ralph Lauren parfum – Big Pony, Safari Men, Black Men, Blue Men

Ralph Lauren is een Amerikaanse mode-ontwerper die in de jaren '70 en '80 vooral bekend is geworden met één beroemd kledingstuk: de polo. Het paardje met de polospeler is een symbool geworden dat we ook op de andere kleding van Ralph Lauren vinden plus de mode en interieur accessoires van deze bekende ontwerper.

Tegenwoordig is er een ongelooflijk breed aanbod van allerlei Ralph Lauren namen zoals Polo Ralph Lauren, Rugby Ralph Lauren, Ralph Lauren Golf en Lauren Jeans Co. Op het gebied van kleding biedt Ralph Lauren alles van casual tot sjiek, en dat geldt ook voor de parfums die je kan kopen. Ze vertegenwoordigen een Amerikaanse stijl met een vleugje outdoor. De luchtjes van Ralph Lauren worden gemaakt in samenwerking met L'Oreal, waarvan de iconische geur voor mannen Polo en de klassieke vrouwengeur Lauren in 1978 de eerste waren. Daarna volgden in 1979 de geurtjes Chaps for men en Tuxedo for Women die ook echte klassiekers zijn geworden.

In de jaren daarna heeft Ralph Lauren constant nieuwe parfums voor mannen en vrouwen ontwikkeld, van de klassieke Safari parfums voor dames en heren tot de allerlaatste geuren uit 2015. Bij Parfums Bestellen vind je een collectie van de lekkerste Ralph Lauren parfums voor mannen en vrouwen zoals Big Pony, Safari Men, Black Men, Blue Men en Romance.