• Voor 16:00 uur besteld morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 100 euro
  • 1.200+ parfums op voorraad

Prada

Oplopend Aflopend

3 Item(s)
Prada - Candy EDT

Prada

Prada - Candy EDT

Normale prijs: € 104,60

Speciale prijs: € 51,50

bespaar 51%

Oplopend Aflopend

3 Item(s)

prada

Prada parfum – Exclusieve geuren voor dames en heren

Het Italiaanse modehuis Prada werd in 1913 opgericht door de broers Mario en Martino Prada toen zij een winkel met lederwaren, koffers en tassen openden in Milaan. Sindsdien is Prada een familiebedrijf gebleven dat van generatie op generatie is overgegaan. Tassen zijn altijd de kernactiviteit van Prada gebleven, en een tas van Prada is nog steeds een fashion statement van jewelste. In 1984 kwam het bedrijf ook met de bekende Prada schoenen en in 1988 volgde een eerste lijn dameskleding.

In 2003 konden we voor het eerst kennismaken met een aantal exclusieve, genummerde geuren van Prada die in hun eigen winkels en geselecteerde warenhuizen werden verkocht, waarbij de nadruk van elk parfum op een enkele geur lag zoals oranjebloesem viooltjes en tuberoos. In 2007 en 2010 werd deze lijn verder uitgebreid met nog meer luchtjes voor dames en heren. Het eerste 'grote' parfum van Prada was Prada Eau de Parfum dat in 2004 verscheen. Daarna kwam de populaire Ephemeral Infusion lijn, waarvan Infusion de Fleur d`Oranger de eerste was.

Ook bij Parfums Bestellen is de klassieker Infusion de Fleur d`Oranger van Prada te koop, net als enkele andere populaire luchtjes zoals Candy eau de toilette, L'Eau Ambree eau de parfum en Infusion d' Homme eau de toilette. Bestellen doe je eenvoudig online in onze webshop!