• Voor 16:00 uur besteld morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 100 euro
  • 1.200+ parfums op voorraad

Paco Rabanne

Oplopend Aflopend

15 Artikelen
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Oplopend Aflopend

15 Artikelen
Pagina:
  1. 1
  2. 2

paco rabanne

Paco Rabanne parfum – 1 Million, XS, Ultraviolet, Invictus

Francisco 'Paco' Rabaneda Cuervo is een Spaanse modeontwerper. Hij ontvluchtte Spanje met zijn familie tijdens de Spaanse burgeroorlog en groeide op in Parijs. Paco Rabanne is van oorsprong architect, maar begon direct aan een carrière in de mode door eerst juwelen te ontwerpen en later kleding. Hij werd al snel een bekendheid met zijn uitbundige en onconventionele kleding, vooral vanwege het revolutionaire materiaalgebruik zoals metaal en papier. In 1966 begon Paco Rabanne zijn eigen modehuis, en drie jaar later in 1969 introduceerde hij zijn eerste parfum voor vrouwen, het legendarische Calandre. In de jaren die volgde heeft Paco Rabanne regelmatig nieuwe en innovatieve luchtjes voor dames en heren op de markt gebracht, vaak verpakt in unieke flacons.

In 2008 lanceerde Paco Rabanne een aantal luxegeuren onder de naam Million Collection. De eerste was 1 Million for Men, een frisse en sensuele mix van opwindende geuren met de glans van goud die staat voor macht, weelde en luxe. In 2010 kwam deze geweldige geur ook voor vrouwen op de markt als Lady Million, wat meteen een bestseller werd en het favoriete luchtje voor vrouwen wereldwijd.

Uiteraard kan je 1 Million for Men eau de toilette en Lady Million online bestellen in de webshop van Parfums Bestellen. Daarnaast heb je keuze uit heel veel andere geurtjes zoals 1 Million Intense, Lady Million Eau My Gold, Black XS for her en for him, XS men eau de toilette, Ultraviolet men en women en Invictus.