• Voor 16:00 uur besteld morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 100 euro
  • 1.200+ parfums op voorraad

Nina Ricci

Oplopend Aflopend

4 Item(s)

Oplopend Aflopend

4 Item(s)

nina ricci

Nina Ricci parfum – Ricci Ricci Eau de Parfum online bestellen

Nina Ricci is een klassieke naam in de modewereld. Dit Franse fashionmerk werd in 1932 opgericht door de Italiaanse Maria 'Nina' Ricci en haar zoon Robert. Maria was als ontwerpster verantwoordelijk voor de elegante en vrouwelijke kleding van het bedrijf, terwijl Robert zich bezighield met de zakelijke aspecten. Hij zorgde er ook voor dat Nina Ricci in 1946 de eerste stappen nam als parfumhuis.

Het eerste parfum van Nina Ricci was Coeur Joie uit 1946. Dit parfum werd gepresenteerd in een opvallend elegante kristallen flacon, ontworpen door Lalique. Het markeerde het begin van een historische samenwerking tussen de twee bedrijven die jarenlang zou standhouden. De allerbekendste geur van Nina Ricci is de klassieker L'Air du Temps uit 1948 in de opvallende flacon met de duiven. Dit luchtje wordt nog steeds geproduceerd en blijft wereldwijd een bestseller.

Een parfum van Nina Ricci is een bijzonder cadeau voor jezelf of voor een geliefde. Bij Parfums Bestellen heb je de keuze uit verschillende geuren, zoals 'Nina'. Een nieuwe sprookjesgeur die in 2008 werd gelanceerd voor jonge meiden. Het is een elegante bloemige en fruitige geur met een ondertoon van gedroogd fruit dat doet denken aan zwoele zomeravonden. Ricci Ricci Eau de Parfum verscheen in 2009 als een parfum voor glamoureuze stadsheldinnen en bestaat uit sensuele, vrouwelijke tonen van onder andere sandelhout en patchoeli.