• Voor 16:00 uur besteld morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 100 euro
  • 1.200+ parfums op voorraad

Naomi Campbell

Oplopend Aflopend

2 Item(s)

Oplopend Aflopend

2 Item(s)

naomi campbell

Naomi Campbell parfum – Naomi Campbell, Seductive Elixir en My Secret

Naomi Campbell is een van de allergrootste supermodellen in de wereld. Ze werd geboren in 1970 en al op 16-jarige leeftijd begon haar reis naar de top met een cover op Elle magazine. In 1988 was ze een van de eerste donkere modellen die op de cover van Vogue Paris stond. Sindsdien heeft Naomi Campbell op de catwalk gestaan voor vrijwel alle topontwerpers zoals Versace, Azzedine Alaia, Isaac Mizrahi en Dior. Sinds het eind van de jaren '90 doet ze dit werk niet meer, maar Campbell is nog altijd een van de meestgevraagde modellen voor fotoshoots van bekende wereldmerken.

In 1999 lanceerde Naomi Campbell haar eerste parfumlijn voor vrouwen, waarvan 'Naomi Campbell' nog altijd bovenaan de verkooplijsten staat. De geuren van Naomi Campbell zijn goed gemaakt, modern en uniek. Dit is de reden van hun populariteit en niet alleen vanwege de naam Naomi Campbell. Ook het eerste luchtje 'Naomi Campbell' is uiteraard verkrijgbaar bij Parfums Bestellen. Dit parfum heeft een fruitige en bloemige cocktail van zoete, frisse en exotische geuren. Je ruikt oranjebloesem, perzik, kokosnoot , mandarijn en kruidige rode peper. Daarbovenop geniet je van houttonen als sandelhout en muskus.

In de webshop van Parfums Bestellen kan je verschillende luchtjes van Naomi Campbell heel eenvoudig online bestellen, waaronder ook Seductive Elixir en My Secret. We zijn als parfumhuis gespecialiseerd in het selecteren van de meest populaire parfums voor mannen en vrouwen die we aanbieden voor scherpe prijzen.