• Voor 16:00 uur besteld morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 100 euro
  • 1.200+ parfums op voorraad

Moschino

Oplopend Aflopend

18 Artikelen
Pagina:
  1. 1
  2. 2

moschino

Moschino parfum – Voordelig online parfum kopen bij Parfums Bestellen

Moschino is een Italiaans modehuis dat in 1983 werd opgericht door Franco Moschino. Het merk is vooral bekend vanwege de kleurrijke, speelse en excentrieke ontwerpen maar ook door haar kritische houding tegenover de samenleving. Er zijn drie kledinglijnen: Moschino mannen- en vrouwenkleding, Moschino Cheap and Chic (een tweede vrouwenlijn) en het jeansmerk Love Moschino. Daarnaast kan je ook accessoires, juwelen, cosmetica en natuurlijk parfums kopen van Moschino.

De eerste parfum van Moschino was Moschino for Women dat in 1987 op de markt kwam. Sinds 1990 kunnen ook mannen genieten van de lekkere luchtjes van Moschino want toen werd Moschino for Men gelanceerd. Sinds die tijd brengt Moschino geregeld nieuwe geuren op de markt voor mannen en vrouwen zoals Light Clouds, het eau de toilette Moschino Toujours Glamour en Moschino Cheap & Chic.

Bij Parfums Bestellen doen we er alles aan om onze parfums zo goedkoop mogelijk aan te bieden, en dat geldt natuurlijk ook voor de parfums van Moschino. Je profiteert daarom van lage prijzen die je niet in de winkel vindt. Bestellen gaat eenvoudig online in de webshop, en als je vandaag voor 16.00 uur besteld heb je je nieuwe luchtje morgen al in huis!