• Voor 16:00 uur besteld morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 100 euro
  • 1.200+ parfums op voorraad

Loewe

Oplopend Aflopend

1 Item(s)

Oplopend Aflopend

1 Item(s)

Loewe

Loewe parfum – I Loewe You is onweerstaanbaar en vrouwelijk 

Loewe is niet een Franse of Italiaanse naam maar een Spaans luxemerk dat al sinds 1846 bestaat. De basis van Loewe werd gevormd door een groep leerbewerkers in Madrid die samen een winkel openden. Een paar jaar later, in 1872, kwam de Duitse leerbewerker Enrique Roessberg Loewe naar Madrid waar hij ging samenwerken met de Spanjaarden om een echt merk op te bouwen. Dat ging zo snel dat in 1892 Loewe een naam had opgebouwd als de beste leverancier van lederwaren in Madrid, en vanaf dat moment kwamen er steeds meer Loewe winkels in de rest van het land. 

Eerst maakte ze kleding in opdracht voor een aantal Italiaanse modehuizen, maar al snel kwam er een deal om voor Angelo Tarlazzi een confectielijn te produceren. In 1972 realiseerde Laura Biagotti haar droom met een eerste eigen modelijn voor vrouwen. In deze lijn werd veelvuldig gebruik gemaakt van cashmier, een stof die daarna in vele andere collecties terugkwam en die haar de naam koningin van de cashmier gaf.

Tot 1970 waren lederen tassen het belangrijkste product van Loewe, maar daar kwam verandering in toen Loewe in dat jaar een kledinglijn voor vrouwen introduceerde. Deze was ontworpen in samenwerking met Karl Lagerfeld, Giorgio Armani en Laura Biagiotti. Later in 1970 nam Loewe ook de eerste stappen om als parfumhuis uit te breiden en in 1972 kwam dan ook de eerste geur op de markt, L de Loewe for Women. Loewe Loewe for Men was de eerste mannengeur en werd in 1974 gelanceerd. Het luchtje Aire Loewe uit 1985 is nog steeds een van de meest populaire geuren in Spanje.

I Loewe You is een geur uit 2007 en dus een van de nieuwere luchtjes van Loewe die je in de webshop van Parfums Bestellen vindt. Het is een onweerstaanbare vrouwelijke geur en als je vandaag voor 16.00 uur bestelt heb je je nieuwe parfum morgen al in huis!