• Voor 16:00 uur besteld morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 100 euro
  • 1.200+ parfums op voorraad

Laura Biagiotti

Oplopend Aflopend

3 Item(s)

Oplopend Aflopend

3 Item(s)

Laura Biagiotti

Laura Biagotti parfum –  Mistero di Roma Uomo & Donna en Roma Uomo

Laura Biagotti is een Italiaanse modeontwerpster die ook wel liefkozend de koningin van de cashmier wordt genoemd. Ze werd in 1943 geboren en had een moeder die als kleermaakster onder andere de uniformen van luchtvaartmaatschappij ontwierp. Mode liep altijd als een rode draad door het leven van Laura Biagotti, alhoewel ze eerst nog archeologie heeft gestudeerd. Daarna kwam ze in het familiebedrijf. In 1965 besloot Laura Biagotti om voor zichzelf een modebedrijf te beginnen.

Eerst maakte ze kleding in opdracht voor een aantal Italiaanse modehuizen, maar al snel kwam er een deal om voor Angelo Tarlazzi een confectielijn te produceren. In 1972 realiseerde Laura Biagotti haar droom met een eerste eigen modelijn voor vrouwen. In deze lijn werd veelvuldig gebruik gemaakt van cashmier, een stof die daarna in vele andere collecties terugkwam en die haar de naam koningin van de cashmier gaf.

In 1982 kwam de eerste parfum van Laura Biagiotti op de markt, Fiori Bianchi en sindsdien heeft Laura Biagiotti regelmatig nieuwe parfums gelanceerd. De populairste geur is nog altijd Roma uit 1988 en waarvan in 1995 een mannengeur werd geïntroduceerd. Van Roma zijn er verschillende parfums die je bij Parfums Bestellen kan bestellen. In onze webshop vind je onder andere Mistero di Roma Uomo, Mistero di Roma Donna en Roma Uomo. Stuk voor stuk verleidelijke luchtjes voor zelfverzekerde mannen en vrouwen. Bestellen gaat eenvoudig online en bovendien profiteer je bij geselecteerde geuren ook nog eens van aantrekkelijke kortingen!