• Voor 16:00 uur besteld morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 100 euro
  • 1.200+ parfums op voorraad

Lanvin

Oplopend Aflopend

6 Item(s)

Oplopend Aflopend

6 Item(s)

Lanvin

Lanvin parfum – Bestel hier het klassieke parfum Arpège  

Lanvin is een van de oudste Franse modehuizen en werd in de 19e eeuw opgericht door de ontwerpster Jeanne-Marie Lanvin. Ze maakte haar entree in de modewereld met kleding die zij voor haar dochter Marguerite maakte. Mensen die deze kleding zagen waren er zo van onder de indruk dat zij haar vroegen waar zij de kleding konden kopen. Door deze groeiende belangstelling besloot  Jeanne-Marie Lanvin om in 1909 toe te treden tot het Syndicat de la Couture, een unie van kledingmaaksters. Al snel daarna begon Lanvin ook professioneel met het maken van kinderkleding en daarbij passende dameskleding voor de moeders.   

 

In 1924 volgde de grootste verandering voor Lanvin toen het bedrijf werd uitgebreid met parfumhuis Lanvin Parfums SA. Het eerste parfum van Lanvin was My Sin en kwam in 1924 op de markt. Dé klassieker van Lanvin volgde twee jaar later, in 1927. Dit was Arpège en deze geur wordt nog steeds gemaakt. Arpège is ook verkrijgbaar bij Parfums Bestellen. Het is een vrouwelijke geur die Jeanne-Marie Lanvin speciaal ontwierp voor haar dochter als cadeau voor haar 30e verjaardag. Bij Parfums Bestellen hebben we natuurlijk ook de nieuwe luchtjes van Lanvin zoals Avant Garde, een krachtige parfum voor mannen.

Bestel vandaag nog je Lanvin parfum bij Parfums Bestellen. Er is ruime keuze, ook als je op zoek bent naar een van de vele andere parfummerken. Kijk gerust eens rond in onze webshop!