• Voor 16:00 uur besteld morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 100 euro
  • 1.200+ parfums op voorraad

Kenzo

Oplopend Aflopend

7 Item(s)
Kenzo - Flower EDP

Kenzo

Kenzo - Flower EDP

Normale prijs: € 101,95

Speciale prijs: € 59,95

bespaar 41%
Kenzo - L'Eau Par Kenzo Pour homme EDT

Kenzo

Kenzo - L'Eau Par Kenzo Pour homme EDT

Normale prijs: € 39,95

Speciale prijs: € 31,95

bespaar 20%
Kenzo Homme Sport Extreme

Kenzo

Kenzo Homme Sport Extreme

Normale prijs: € 60,40

Speciale prijs: € 39,00

bespaar 35%
Kenzo - L'Eau Par Kenzo Mirror Edition Femme

Kenzo

Kenzo - L'Eau Par Kenzo Mirror Edition Femme

Normale prijs: € 39,95

Speciale prijs: € 38,95

bespaar 3%

Oplopend Aflopend

7 Item(s)

Britney Spears

Kenzo parfum – Couleur Kenzo Jaune-Yellow, Rose-Pink, Flower en L'Eau par Kenzo

Kenzo is een Japans modehuis dat in 1970 werd opgericht door Kenzo Takada. Als student ging Kenzo naar het Bunka Fashion College in Tokyo waar hij een van de eerste mannelijke studenten was. In 1964 verhuisde Kenzo Takada naar Parijs, het modemekka van de wereld, om van daaruit de wereld te veroveren met zijn creaties. In 1970 werd de eerste boetiek van Kenzo geopend met de naam Jungle Jap. Kenzo staat erom bekend dat hij Japanse mode populair heeft gemaakt en zijn unieke ontwerpen zijn dan ook een mix van Japanse invloeden en elementen uit de natuur. 

 

In 1987 werd er een apart parfumhuis opgericht onder de naam Kenzo Parfums, maar Kenzo had al veel eerder een parfum op de markt gebracht. Dit was in 1978 toen het parfum King Kong werd gelanceerd. De officiële eerste Kenzo parfum is echter Kenzo for Women dat in 1988 op de markt kwam. De naam van dit parfum werd later veranderd in Ça Sent Beau (Dat Ruikt Lekker). Sinds die tijd heeft de wereld kennis kunnen maken met verschillende succesvolle geuren voor dames en heren van Kenzo, waaronder ook het allerbekendste luchtje Flower by Kenzo.

Ook bij Parfums Bestellen kan je weer de lekkerste parfum van Kenzo bestellen zoals Couleur Kenzo Jaune-Yellow, Rose-Pink, Flower en L'Eau par Kenzo. Kopen doe je eenvoudig online in onze webshop waarna je bestelling wordt opgestuurd. Bovendien heb je de keuze uit nog veel meer bekende parfummerken dus er is altijd wel een parfum dat bij je past!