• Voor 16:00 uur besteld morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 100 euro
  • 1.200+ parfums op voorraad

Guy Laroche

Oplopend Aflopend

1 Item(s)

Oplopend Aflopend

1 Item(s)

Britney Spears

Guy Laroche – heerlijke geuren bestellen bij Parfums Bestellen

Guy Laroche was een Franse mode-ontwerper die zijn carriere begon als hoedenmaker, maar die koos voor de mode toen hij in aanraking kwam met couturier Jean Desse. In 1955 vertrok Guy Laroche naar de Verenigde Staten om de nieuwe productiemethoden van confectiekleding te bestuderen. In 1957 keerde hij terug naar Parijs om zijn eigen modelabel te lanceren. 

 

Als modemerk had Guy Laroche meteen succes met de levendige kleuren van zijn ontwerpen gekoppeld aan praktisch gemak en draagcomfort. De eerste parfums van Guy Laroche kwamen in de jaren '60 op de markt, met in 1966 als mijlpaal de eerste parfum voor vrouwen Fidji. De eerste mannengeur van Guy Laroche was Drakkar dat in 1972 werd gelanceerd. De opvolger van deze succesvolle parfum voor mannen was Drakkar Noir, dat in 1982 werd geïntroduceerd.
Drakkar Noir is ook meteen de geur de je kan bestellen bij Parfums Bestellen. Daarnaast vind je nog veel meer heerlijke luchtjes voor dames en heren in onze webshop, vaak met aantrekkelijke kortingen die je in de winkel niet krijgt. Je hebt de keuze uit meer dan 1200 parfums voor mannen en vrouwen, van sexy tot sportief en van kruidig tot zoet.