• Voor 16:00 uur besteld morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 100 euro
  • 1.200+ parfums op voorraad

Guerlain

Oplopend Aflopend

6 Item(s)

Oplopend Aflopend

6 Item(s)

Britney Spears

Guerlain parfum – bestel vandaag nog je nieuwe luchtje

Guerlain is een legendarisch Frans parfumhuis met meer dan 175 jaar ervaring, passie en traditie. Guerlain staat erom bekend dat ze altijd luxe en zeldzame elementen gebruiken voor parfum zoals Franse vanille of zelfs ylang-ylang van de eigen plantage op de Comoren.
Guerlain werd in 1828 opgericht door Pierre-François Pascal Guerlain. Hij verkocht eerst gewone schoonmaakproducten maar stapte al snel over op de verkoop van zelfgemaakte parfums, wat al snel de core-business werd van Guerlain.

 

In 1889 kwam de eerste commerciële parfum op de markt genaamd Jicky. Enkele van de meest bekende geuren van Guerlain zijn L'Heure Bleue (1912), Mitsouko (1919), Shalimar (1925) en Vetiver (1959). Andere bekende luchtjes van Guerlain zijn Habit Rouge, Chamade, Eau de Guerlain and Nahema.Bij Parfums Bestellen kan je de meest populaire parfums van Guerlain voor dames en heren kopen zoals Champs Elysees, Samsara, Shalimar en Ydille. Bestellen doe je gewoon online en als je voor 16.00 uur besteld heb je je nieuwe luchtje morgen als in huis!