• Voor 16:00 uur besteld morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 100 euro
  • 1.200+ parfums op voorraad

Gucci

Oplopend Aflopend

15 Artikelen
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Oplopend Aflopend

15 Artikelen
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Britney Spears

Gucci parfum –  Bestel hier je heerlijke eau de toilette van Gucci

Gucci is het wereldberoemde Italiaanse modehuis dat al in 1921 door Guccio Gucci werd opgericht.
De eerste lederen artikelen van Gucci waren geïnspireerd door het ruiterschap, en toen leer tijdens de tweede wereldoorlog schaars werd was men gedwongen om andere materialen te gebruiken zoals hennep, linnen en jute. Hierdoor werd de aantrekkingskracht van Gucci op klanten alleen maar groter. Guccio Gucci stierf in 1953, maar zijn zoons en kleinzoons hebben erop toegezien dat het merk is uitgegroeid tot misschien wel de grootste naam wereldwijd als het gaat om luxe-artikelen.

 

Zij zijn ook degenen geweest die Gucci als parfumhuis op de kaart hebben gezet, om te beginnen met Gucci No. 1 For Women dat in 1974 verscheen. Sinds die tijd zijn er regelmatig nieuwe parfums en geuren verschenen voor dames en heren, waarvan sommige luchtjes echte collectors items zijn geworden zoals Gucci 3 en L'Arte di Gucci.

Een heerlijke eau de toilette of parfum van Gucci kan je bestellen bij Parfums Bestellen, waaronder de toppers Gucci Envy, Gucci Flora, Gucci Pour Homme en Guilty. Kopen gaat eenvoudig in onze webshop, en als je vandaag voor 16.00 uur bestelt heb je morgen je nieuwe luchtje al in huis. Bovendien profiteer je ook nog eens van flinke kortingen!