• Voor 16:00 uur besteld morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 100 euro
  • 1.200+ parfums op voorraad

Givenchy

Oplopend Aflopend

17 Artikelen
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Britney Spears

Givenchy parfum – Voordelig bestellen bij Parfums Bestellen

Givenchy is het exclusieve Franse merk dat staat voor mode, accessoires en parfums voor heren en dames. Givenchy is een oud merk dat door de Franse edelman Hubert de Givenchy in 1952 werd opgericht. Givenchy is vooral bekend geworden vanwege de unieke mix van Franse elegantie en Amerikaanse glamour, die door actrice Audrey Hepburn werd belichaamd. Givenchy creëerde voor haar een persoonlijke kledingcollectie en de kostuums voor haar films. In 1957 werd het parfumhuis Parfums Givenchy opgericht. Het eerste luchtje heette L'Interdit en was ook weer geïnspireerd op Audrey Hepburn. Twee jaar later kwam er ook een eau de toilette voor mannen,

 

Monsieur de Givenchy. Het succes van Givenchy als luxemerk duurt tot op de dag van vandaag voort. Ze maken nog steeds hun geliefde klassieke parfums zoals Amarige en Xeryus, terwijl er ook voortdurend nieuwe luchtjes worden geïntroduceerd. Nieuwe fruitige geuren en jeugdige parfums die door beroemdheden zoals Liv Tyler en Justin Timberlake worden gedragen.

In de webshop van Parfums Bestellen vind je een ruime collectie parfums van Givenchy, zoals Dahlia Noir, Amarige, Play for Him, Absolutely Irrésistible, Organza en Extravagance. Stuk voor stuk verleidelijke, sexy luchtjes met heerlijke bloemige, fruitige en kruidige geuren. Je koopt voordelig je eau de parfum bij Parfums Bestellen. Profiteer van heel veel voordeel en tracteer jezelf vandaag nog op een parfum van Givenchy!