• Voor 16:00 uur besteld morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 100 euro
  • 1.200+ parfums op voorraad

Gianfranco Ferre

Oplopend Aflopend

3 Item(s)

Britney Spears

Gianfranco Ferré parfum –  voor modebewuste vrouwen

Gianfranco Ferré was een Italiaanse ontwerper die naam maakte als 'de Modearchitect' vanwege zijn achtergrond in mode en architectuur. In 1974 begon hij zijn eigen bedrijf met de naam Baila, en introduceerde zijn eerste collectie damesmode in 1978. In 1982 volgde er een mannencollectie en een aantal jaar later verscheen de eerste haute couture. In 1984 maakte de wereld kennis met de eerste parfum, Gianfranco Ferre for Women. Daarna kwamen er meer parfums op de markt voor zowel mannen als vrouwen zoals In The Mood For Love, In The Mood For Love Pure en Bergamotto Marino.

 

In The Mood For Love is een typische geur voor modebewuste vrouwen. Je ruikt de verse citrusgeuren die ervoor zorgen dat dit parfum in het begin licht en vrolijk ruikt. Daarna volgen meer intensieve geuren van amber en houtige tonen die prachtig combineren en er een volledig parfum van maken. Het luchtje In The Mood For Love Pure doet je terugdenken aan je eerste liefde met de perfecte mix van vers fruit en verse bloemen. Bergamotto Marino is een parfum die door vrouwen én mannen gedragen kan worden.

Bestel vandaag nog je Gianfranco Ferré parfum bij Parfums Bestellen. Je hebt keuze uit meer dan 1200 parfums voor dames en heren, heerlijke geuren die je voordelig online kan kopen!