• Voor 16:00 uur besteld morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 100 euro
  • 1.200+ parfums op voorraad

Gabriella Sabatini

Oplopend Aflopend

1 Item(s)

Oplopend Aflopend

1 Item(s)

Britney Spears

Gabriela Sabatini parfum – Voordelig bestellen in onze webshop

Gabriela Sabatini is een Argentijnse tennisster die in de jaren '80 furore maakte, en tijdens haar drukke carrière ook een parfumhuis heeft opgericht. Gabriela begon al op haar 6e met tennissen en was pas 15 jaar toen ze op het French Open verscheen. In 1990 won ze het US Open en in 1991 eindigde ze als tweede op Wimbledon. In 1996 stopte ze met tennissen om zich volledig op haar parfums te concentreren. 

 

De wereld heeft Gabriela Sabatini altijd bewonderd om haar latina looks en persoonlijke stijl. In 1992 is er zelfs een roos naar haar vernoemd en ze heeft veel als model gewerkt. De parfums van Gabriela Sabatini worden ontwikkeld in samenwerking met de Duitse parfummaker Muelhens. De geur waar het allemaal mee begon kwam in 1989 op de markt en draagt simpelweg de naam Gabriela Sabatini. Het zijn bijna allemaal luchtjes voor vrouwen, maar er zijn ook twee mannengeuren: Devotion en Wild Wind.

De originele Gabriela Sabatini parfum heeft een bloemige geur met citrus en oranjebloesem, met als resultaat een exotische en voluptueuze geur met tonen van jasmijn, vanille, sandelhout, en amber. Je kan deze heerlijke parfum online kopen bij Parfums Bestellen, net als heel veel andere lekkere luchtjes voor mannen en vrouwen. Bij Parfums Bestellen profiteer je van heel veel voordeel!