• Voor 16:00 uur besteld morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 100 euro
  • 1.200+ parfums op voorraad

Ferrari

Oplopend Aflopend

1 Item(s)

Oplopend Aflopend

1 Item(s)

Britney Spears

Ferrari parfum –  Exotisch, sensueel en mysterieus

In 1999 kwam Ferrari met de eerste parfum voor mannen op de markt, Ferrari Black. Het was een hele nieuwe stap voor de wereldberoemde fabrikant van supercars, maar wel meteen een succesvolle. Ferrari Black sloeg direct aan bij mannen die zichzelf graag trakteren op de luxebeleving van Ferrari en is nog steeds een van de meest populaire Ferrari parfums. Om iedereen de kans te geven een stukje van Ferrari in huis te hebben lanceerde men in 2001 de tweede geur voor mannen, Ferrari No. 1. Een stevige, houtachtige geur die in 2003 werd gevolgd door een nieuw luchtje voor mannen, Ferrari Racing

 

De afgelopen 10 jaar heeft Ferrari nog veel meer mannengeuren op de markt gebracht zoals Passion, Unlimited, Light Essence en Ferrari Uomo. Dé klassieke geur voor heren van Ferrari blijft echter Ferrari Black. Gebruikers ervaren het als een exotische, mysterieuze en sensuele geur die past bij elke gelegenheid, maar die vooral 's avonds mannen een extra aantrekkingskracht geven.

Je kan Ferrari Black online bestellen bij Parfums Bestellen. Daarnaast vind je nog veel meer aantrekkelijke aanbiedingen voor honderden andere parfums. Onze klanten bestaan uit mannen en vrouwen die betaalbare kwaliteit herkennen en geen goedkope luchtjes willen dragen. Maak een keuze uit een van de vele parfummerken en bestel vandaag voor 16.00 uur je nieuwe luchtje. Dan heb je het morgen al in huis!