• Voor 16:00 uur besteld morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 100 euro
  • 1.200+ parfums op voorraad

Estee Lauder

Oplopend Aflopend

12 Item(s)

Britney Spears

Estée Lauder parfum – Ruim assortiment voordelige geuren

Estée Lauder is het bekende cosmeticamerk dat in 1946 werd opgericht door het echtpaar Joseph en Estée Lauder. Zij had al eerder ervaring opgedaan op het gebied van huidverzorging en het was haar overtuiging dat elke vrouw er prachtig uit kan zien. In het begin werden de huidverzorgingsproducten van Estée Lauder aan de deur verkocht, maar twee jaar later kwam er al  een winkel bij, in het warenhuis Saks in New York. 

 

In 1953 introduceerde Estée Lauder de eerste geur, Youth Dew. Dit was een badolie die ook als parfum te koop is en tot op de dag van vandaag een bestseller is. In 1964 lanceerde het bedrijf een nieuw merk, Aramis, Inc. Dit werd hét merk voor mannengeuren en verzorgingsproducten. Tegenwoordig omvat Estée Lauder meer dan 25 bedrijven in persoonlijke verzorging, zoals Clinique en Tom Ford.

Ondanks alle ontwikkelingen is Estée Lauder nog steeds een toonaangevend familiebedrijf en worden de parfums in geselecteerde winkels wereldwijd verkocht. Ook bij Parfums Bestellen kan je de geuren van Estée Lauder kopen zoals Pleasures, Idealist, Perfectionist, Pure White en de klassieker Youth Dew. Alle luchtjes kan je online bestellen en als je voor 16.00 uur bestelt dan heb je de volgende dag je nieuwe geuren al in huis!