• Voor 16:00 uur besteld morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 100 euro
  • 1.200+ parfums op voorraad

Elie Saab

Oplopend Aflopend

4 Item(s)
Elie Saab Le Parfum EDP spray

Elie Saab

Elie Saab Le Parfum EDP spray

Normale prijs: € 81,00

Speciale prijs: € 53,90

bespaar 33%
Elie Saab Le Parfum EDT spray

Elie Saab

Elie Saab Le Parfum EDT spray

Normale prijs: € 83,95

Speciale prijs: € 65,95

bespaar 21%
Elie Saab Le Parfum L'Eau Couture EDT spray

Elie Saab

Elie Saab Le Parfum L'Eau Couture EDT spray

Normale prijs: € 43,37

Speciale prijs: € 32,95

bespaar 24%

Oplopend Aflopend

4 Item(s)

Britney SpearsElie Saab parfum – Hier online bestellen

Elie Saab is een Libanese mode-ontwerper. Hij is beroemd geworden met zijn avondjurken die door vele celebrities op de rode loper worden gedragen. Al op 8 jarige leeftijd begon Elie Saab met het maken van patronen en hij was pas 18 jaar toen hij zijn eigen modelabel lanceerde in Beiroet. Zijn reputatie was daarna al snel gevestigd met de haute couture die later volgde. In 1997 was Saab de eerste niet-Italiaanse ontwerper de werd toegelaten tot de Italian Camera Nazionale della Moda. In hetzelfde jaar showde hij in Rome zijn eerste collectie buiten Beiroet. Een jaar later volgde de eerste confectielijn in Milaan. In de jaren daarna is Elie Saab uitgegroeid tot een fenomeen en een van de meest gewilde mode-ontwerpers van dit moment. 

In 2011 lanceerde Saab zijn eigen parfum 'Le Parfum' dat meteen een bestseller werd in meerdere landen. Elie Saab Le Parfum is scherp en sensueel van geur met een vleugje hout. Le Parfum draagt de herinnering aan het mediterraanse klimaat waarin Saab is opgegroeid, en waarin warmte, licht en uitbundige geuren de boventoon voeren. De geur van sinaasappels en sinaasappelbloesem staat daarom vaak centraal in de luchtjes van Elie Saab.

Bestel de heerlijke eau de toilette en eau de parfum van Elie Saab bij Parfums Bestellen. Zwoele geuren die doen denken aan warme zomeravonden, elegant en gedistingeerd. Bestellen gaat eenvoudig online en je profiteert bovendien van aantrekkelijke aanbiedingen!