• Voor 16:00 uur besteld morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 100 euro
  • 1.200+ parfums op voorraad

Dkny

Oplopend Aflopend

11 Item(s)

Britney Spears

DKNY parfum –  voordelig online parfum bestellen

DKNY (Donna Karan New York) is een Amerikaans modelabel dat is opgericht door ontwerpster Donna Karan. Zij is de dochter van een kleermaker en een fashionmodel, waardoor ze al vroeg in aanraking kwam met mode en ontwerpen. In de jaren '70 begon Donna Karan met het ontwerpen van kleding voor Anne Klein. In 1984 lanceerde ze haar eigen modelabel. Donna Karan werd vooral bekend vanwege haar eenvoudige damesmode die is gebaseerd op zeven eenvoudige en uitwisselbare kledingstukken, die je overdag en 's avonds kan dragen. 

 

In een later stadium werd het label DKNY toegevoegd aan het bedrijf. DKNY richt zich op jonge, modebewuste mannen en vrouwen met kleding, accessoires en parfum. De eerste parfum van DKNY, Donna Karan for Women, kwam in 1992 op de markt en in samenwerking met Estee Lauder zijn daar de afgelopen jaren nog veel meer lekkere luchtjes bijgekomen, elk met een eigen karakter. Zo kan je DKNY Be Delicious Men omschrijven als een sensueel, puur, fris, provocerend en sexy parfum en Be Delicious Women als helder, fris en energiek. Ook Fresh Blossom en Golden Delicious hebben hun eigen karakter, waarbij Fresh Blossom een zachte lentegeur is en Golden Delicious een bloemige, houtachtige musk geur voor dames is.

Wil je voordelig online parfum bestellen? Shop dan op je gemak bij Parfums Bestellen. We hebben ruim 1200 geuren in ons assortiment, en als je voor 16.00 uur bestelt heb je morgen je favoriete luchtje al in huis!