• Voor 16:00 uur besteld morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 100 euro
  • 1.200+ parfums op voorraad

Davidoff

Oplopend Aflopend

6 Item(s)

Oplopend Aflopend

6 Item(s)

Britney Spears

Davidoff parfum – Cool Water Men, Cool Water Woman

Davidoff is een Zwitsers tabaksmerk dat aan het begin van de 20e eeuw werd opgericht door Henri Davidoff en zijn familie. De Davidoff familie komt oorspronkelijk uit Rusland maar vluchtte in 1906 naar Zwitserland om aan de politieke onrust in het land te ontsnappen. In 1921 opende Davidoff in Genève de eerste tabakswinkel, waarna het merk in de decennia die volgenden langzaam uitgroeide tot een toonaangevende naam op het gebied van tabakswaar. 

 

In de jaren '80 volgde er een expansie van Davidoff in leren accessoires en parfums. De eerste geur die werd geïntroduceerd was Davidoff for Men in 1984. Daarna volgde opmerkelijk succes met de introductie van Cool Water, een formule die later veel is geïmiteerd door andere parfumhuizen. Tegenwoordig is Davidoff een gevestigde naam als het gaat om geuren voor mannen en vrouwen, waarvan Cool Water nog steeds de bekendste geur is.

Cool Water Men is een eau de toilette met een frisse, scherpe en mannelijke geur. Je ruikt munt, lavendel, koriander en rozemarijn alsmede jasmijn, sandalhout en tabak. Cool Water Woman is de vrouwelijke versie van deze succesvolle parfum. De geur is kalm met frisse tonen die je doen denken aan de oceaan, fruit en het bos. De heerlijke luchtjes van Davidoff kan je voordelig kopen bij Parfums Bestellen. Leuk als cadeau of voor jezelf!