• Voor 16:00 uur besteld morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 100 euro
  • 1.200+ parfums op voorraad

Calvin Klein

Oplopend Aflopend

28 Artikelen
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Calvin Klein

Calvin Klein parfum – De lekkerste parfum hier online bestellen.

Calvin Klein is een Amerikaans modemerk en parfumhuis dat aan het eind van de jaren '60 werd opgericht door Calvin Klein. Het merk is beroemd vanwege de minimalistische en klassieke stijl. Tegenwoordig kent iedereen Calvin Klein van de jeans, casual wear, ondergoed en natuurlijk de lekkerste parfum. Ook kan je sinds 1997 horloges en sieraden van Calvin Klein kopen.

 

De eerste parfum van Calvin Klein met de eenvoudige naam Calvin werd in 1981 gelanceerd. Sindsdien zijn er nog veel meer lekkere luchtjes ontwikkeld voor mannen en vrouwen die volgens velen de tijdsgeest weergeven waarin ze zijn gemaakt. Bekende voorbeelden van Calvin Klein parfum zijn Obsession, dat in 1985 werd geïntroduceerd voor dames en in 1986 voor heren, en cK One. Dit was in 1994 een van de eerste unisex geurtjes. In 2005 kwam Calvin Klein met Euphoria, een van de lekkerste parfums die je hier online kan bestellen.

Andere luchtjes waar je uit kan kiezen zijn onder andere Calvin Klein Beauty, Calvin Klein Eternity Women, Calvin Klein Sheer Beauty en Calvin Klein Contradiction.