• Voor 16:00 uur besteld morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 100 euro
  • 1.200+ parfums op voorraad

Burberry

Oplopend Aflopend

20 Artikelen
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Oplopend Aflopend

20 Artikelen
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Burberry /></h1>
<h1 style=Burberry parfum. Exclusieve luchtjes voor mannen en vrouwen

Burberry is een Brits luxe modehuis dat in 1856 werd opgericht door Thomas Burberry. Het bedrijf is bekend geworden door de regenjassen met het bekende ruitmotief. Dit motief vinden we in verschillende variaties terug op alle producten van Burberry zoals paraplu's, sjaals en koffers. In de modewereld is het motief van Burberry een van de meest gekopieerde motieven.
Niet alleen als modemerk is Burberry een van de grootste namen in de wereld, ook als parfumhuis kent vrijwel iedereen Burberry.

 

In 1981 werden de eerste luchtjes voor dames en heren gelanceerd onder de naam Burberry for Women en Burberry for Men. In de loop der jaren werden er steeds meer heerlijke geuren aan het assortiment toegevoegd die liefhebbers kunnen kopen, en tegenwoordig bestaat het aanbod uit meer dan veertig luchtjes. Een parfum van Burberry staat voor exclusiviteit voor zowel vrouwen als mannen. Het zijn gedistingeerde geurtjes die passen bij elke gelegenheid en nooit te opdringerig zijn. De lekkerste parfum van Burberry en nog vele andere parfummerken vind je bij Parfums Bestellen. We zijn gespecialiseerd in de verkoop van exclusieve parfums voor mannen en vrouwen, die we zo voordelig mogelijk aanbieden. Bestellen gaat eenvoudig online in de webshop, en als je bestelling meer is dan 100 euro hoef je ook nog eens geen verzendkosten te betalen!