• Voor 16:00 uur besteld morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 100 euro
  • 1.200+ parfums op voorraad

Bvlgari

Oplopend Aflopend

17 Artikelen
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Bulgari

 

Bulgari parfum nu online bestellen

 

Bulgari is een Italiaans juwelenhuis en een luxe merk voor horloges, exclusieve geuren, luxe accessoires en er zijn zelfs Bulgari hotels. De officiële schrijfwijze van de naam is Bvlgari en is afgeleid van de naam van de Griekse oprichter van het bedrijf: Sotirios Voulgaris. Hij begon zijn carrière als juwelier en verhuisde in 1881 naar Rome, waar de basis werd gelegd voor het beroemde Bvlgari imperium. Tegenwoordig kent iedereen Bvlgari als luxemerk voor exclusieve sierraden, maar ook de parfums voor mannen en vrouwen zijn wereldberoemd.

 

Toch is het parfumhuis een vrij nieuwe activiteit voor Bvlgari, want pas in 1994 werd Bulgari Parfums opgericht in Zwitserland. Tegenwoordig zijn er onder de naam Bulgari meer dan vijfentwintig verschillende parfummerken voor dames en heren. Deze luchtjes zijn beroemd en geaccepteerd vanwege hun kwaliteit en toewijding.
Bij Parfums Bestellen vind je altijd de lekkerste parfum van Bvlgari voor jezelf of als cadeau voor iemand anders. Heerlijke geuren voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een luxe parfum passend bij elke gelegenheid. Bestellen in de webshop gaat eenvoudig online, en als je bestelling meer is dan 100 euro betalen wij de verzendkosten! Je hebt de keuze uit meer dan 1200 parfums, er is dus altijd een parfum die bij je past.