• Voor 16:00 uur besteld morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 100 euro
  • 1.200+ parfums op voorraad

Acqua Di Parma

Oplopend Aflopend

5 Item(s)

Britney Spears

Acqua Di Parma, Doet oude tijden herleven!

Acqua di Parma begon als een kleine fabriek in Parma. De eerste geur is gemaakt in 1916 genaamd Colonia, en in het begin werd het gebruikt als parfum voor herenzakdoeken. Colonia werd een echt symbool van Italiaanse chic onder Amerikaanse en Europese beroemdheden in de vooroorlogse jaren (1930) en na de oorlog (1950). Cary Grant, David Niven, Ava Gadner en Eva Turner, later vergezeld door Audrey Hepburn, behoorden tot de hartstochtelijke gebruikers  van Colonia. Van een kleine fabriek groeide Acqua di Parma uit tot een prominent parfumhuis met een breed scala aan producten. Helaas raakte het parfumhuis na verloop van jaren iets in de vergetelheid.

 

Aan het begin van de jaren 90, Verenigden drie invloedrijke Italianen, Diego Della Valle (spa Tod's), Luca Cordero di Montezemolo (Ferrari) en Paolo Borgomanero (La Perla) hun krachten in een zeer patriottische poging tot het behoud van de Italiaanse klassieker - Acqua di Parma.
Het  prachtige Italiaanse stijl icoon werd gered en met succes voortgezet door nieuwe ontwikkelingen. Opnieuw was het  Hollywood die Aqua Di Parma omarmde. Acqua di Parma - heeft de genegenheid van de beroemde voorgangers inmiddels doorgegeven aan Kevin Costner, Woody Allen en Sharon Stone.!