• Voor 16:00 uur besteld morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 100 euro
  • 1.200+ parfums op voorraad

Retourneren

Retourbeleid Parfums Bestellen.nl

Als je een aankoop doet bij parfum-bestellen.nl, krijg je wettelijk 14 kalenderdagen bedenktijd. De bedenktijd begint op de dag nadat je order is geleverd. Deze periode geeft je de mogelijkheid het product te bekijken en de tijd om na te denken of je de order wilt houden of retourneren.

Binnen de bedenktijd heb je als koper het recht om, zonder opgave van reden, de koop te ontbinden.

Dit ontbindingsrecht geldt uitsluitend wanneer je het product hooguit hebt gebruikt in zoverre dat je kunt beslissen of je het wilt houden of niet. Het recht op ontbinding geldt niet wanneer je handelt in beroep of bedrijf, of als de koop zaken betreft zoals bedoeld in artikel 7:46d lid 4 BW.

Niet-toegestane handelingen

Als koper mag je, met betrekking tot het product waarvan de koop ontboden is/wordt, geen handelingen verrichten die zijn voorbehouden aan de fabrikant of door de fabrikant aangewezen personen. Ook mag je geen handelingen verrichten waardoor waardevermindering aan het product ontstaat of waardoor het product door parfum-bestellen.nl niet meer als nieuw kan worden aangeboden.

Schadevergoeding door de koper

Indien je binnen de bedenktijd de producten niet of niet compleet terugzendt of ze in beschadigde of anderszins verslechterde toestand terugzendt, moet je de schade vergoeden die daardoor is ontstaan. Dit geldt ook als de schade is ontstaan tijdens gebruik in naleving van de voorschriften van de fabrikant.

Parfumproducten dienen ten alle tijden bij ontbinding van uw kant ongebruikt en onbeschadigd worden geretourneerd! Dit geldt uiteraard ook voor onze cosmetica producten!

Niet-retourneerbare producten

In principe geldt het recht op ontbinding niet voor:

producten die tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de koper;

producten die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;

producten die snel kunnen bederven of verouderen;

Annulering

Wil je een nog niet ontvangen bestelling annuleren? Neem dan contact op met onze klantenservice via mail of via onze chatservice, dan annuleren wij kosteloos je bestelling. Een eventuele, door ons ontvangen vooruitbetaling wordt meestal binnen enkele werkdagen (en uiterlijk binnen 14 dagen) teruggestort.

Retourneren binnen de bedenktijd

Wil je een product binnen de bedenktijd na ontvangst retourneren? Neem dan de volgende actie:

Heb je een parfum-bestellen.nl-account? Log dan in op je persoonlijke parfum-bestellen.nl account en meld je retournering zelf digitaal bij ons aan.

Heb je geen account? Geef je retouropdracht dan schriftelijk via e-mail of post door aan onze klantenservice.